Bøn i Bevægelse

Nogle gange kan det måske opleves som om, at der i dagligdagen er så mange tilbud og lyde, at det kan være svært at finde ind til hjertets bøn og rolige stemme. Den bøn og stemme, der stille kan fortælle os mere om, hvem vi er, vores ønsker og vores håb.
Måske Bøn i Bevægelse og samværet kan være en støtte?
Du er velkommen til at prøve, om det er noget for dig. Og har du allerede prøvet og måske er ved at erfarer, at det er hjælpsomt, er du velkommen igen.

Bøn i Bevægelse er en kristen meditationsform, hvor du inviteres til at bede og være med hele dig. Vi guider med ord og langsomme bevægelser sjælen og kroppen til at falde til ro og være til stede i Guds kærlige nærvær.
Bøn i Bevægelse er for os alle. Uanset bevægelighed og alder inviteres du til at sænke skuldrene, slappe af i musklerne og træde ind i bønnen med et ønske om at være med din krop og dit hjertes bøn.

Bøn i Bevægelse holder pause frem til vi flytter i en ny bygning

Læs mere om Bøn i Bevægelse på Areopagos hjemmeside og facebook.
Det er gratis at være med til Bøn i Bevægelse, hvis du kommer for første gang eller hvis du er medlem af Areopagos. Det koster kun 100 kr. årligt at være medlem. Læs mere om medlemskab her.
Hvis du ikke ønsker at være medlem, er du stadig meget velkommen til Bøn i Bevægelse! Så koster det 50 kr. pr. gang, som du bedes medbringe i kontanter eller betale via mobilepay.