En dag i høstens tegn.

Odder Frimenighed inviterer søndag den 16-9 til Høstgudstjeneste i Pakhuset kl 10.30. Medbring havens frugt og grønt til den efterfølgende auktion!

Gudstjenesten er for hele familien og byder på frisk og nutidig musik samt årstidens sange og en relevant prædiken, for både børn og voksne. Efter gudstjenesten er der sammenskudsfrokost og auktion over de medbragte grønsager og frugter i menighedens Cafe R5, på Randlevvej 5.

Pengene fra salget går til et velgørende formål. Eftermiddagen byder på en lang række af aktiviteter som æblepresse, fabrikation af egne chips og æblekager i ovn, mulighed for at lave egen kryddersnaps, bål, kreative aktiviteter og meget mere. Der betales et samlet beløb ved indgangen for alle eftermiddagens aktiviteter og frokost.

Alle er velkomne!

Medbring følgende, alt efter hvad du ønsker at deltage i:

– Æblesaft: egne æbler, flasker og dunke til saften
– Kryddersnaps: egen snaps og flaske til kryddersnaps
– Medbring penge til auktionen