Odder Frimenighed søger ungeleder på deltid

Engageret, lønnet ungeleder der vil lave kirke for unge i dynamisk menighed

Elsker du at hænge ud med unge….og elsker de at hænge ud med dig? Og synes du, at kirke for unge skal være fuldt af tro, fællesskab og fede oplevelser?

Vi er en levende kirke med 250 medlemmer fra 0 til 88 med mange familier og unge og en
gennemsnitsalder på cirka 20. Hos os er unge en vigtig og ligeværdig del af kirken. Vi vokser, og
derfor udvider vi vores stab med en lønnet ungeleder, der vil være med til at lave kirke for unge.

I Odder Frimenighed har vi altid været kirke for byen. Det er vores ungdomsarbejde også.
Med andre ord: det her er en ret unik mulighed for at blive en del af et godt team i en kirke, der
har en stærk historie og er i en spændende udvikling.

Drømmer du om at lave noget af det her?

• Give troen videre til unge i 15-20-årsalderen.
  • Hænge ud, have det sjovt, tale dybt, lede, forkynde, skabe teams og nye tiltag.
  • Organisere ungdomsgruppe, hygge, events, lejre, ture og oplevelser.
  • Samarbejde med kommunen og byens andre børne- og ungdomsforeninger om tiltag for unge
  • Bruge vores nye kirkebygning til aktiviteter for unge i byen

Det er vigtigt for os, at hele menigheden hænger sammen. Hos os er de unge en vigtig og ligeværdig del af kirken, samtidig med at de har gang i en masse fede oplevelser med hinanden.

Om dig

• Du synes, at det er vigtigt at lave kirke for unge.
  • Du kan igangsætte og skabe nye initiativer sammen med menighedens unge og for byens unge. Og du er med på at gå nye veje, hvis det er de bedste.
  • Du kan lede, organisere, motivere og udruste andre. Du kan arbejde selvstændigt og samtidig arbejde sammen med og lede frivillige teams.
  • Du er godt hjemme i Bibelen og kan gennem undervisning involvere og samle de unge.
  • Du læser måske en relevant uddannelse hvor den her mulighed passer perfekt ind.

Det vil være at foretrække, hvis du vil deltage i menighedens aktiviteter og liv. Det vil også være en stor fordel hvis du bor i Odder

Om Odder Frimenighed

Vi er en evangelisk-luthersk frimenighed tilknyttet Dansk Oase, der mødes til gudstjeneste om søndagen og derudover har vi aktiviteter i ugens løb for børn, unge og voksne.

Vi tror, at Bibelen er Guds ord til os i dag, og at det er relevant og brugbart i vores hverdag. Gennem større og mindre fællesskaber ønsker vi, at det glade budskab om Jesus må nå de mennesker vi omgås i dagligdagen.

Vi har købt en ny bygning centralt i Odder, som skal være kirke og anvendes til andre kulturaktiviteter i Odder fra primo 2022.

Odder Frimenighed har 1½ præstestilling, ½ børne- og ungdomsmedarbejder, 1/3 administrativ medarbejder, 1/3 diakonimedarbejder og dertil et par frivilligt ansatte.

Om stillingen

Stillingen er en tre-årig stilling med ansættelse 7-14 timer i ugen, der i høj grad ligger når de unge har fri.

Opstart er 1/11 eller så tidligt som muligt. Du indgår i stabsteamet på 6 og får menighedens præst som mentor.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende retningslinjer.

Om ansættelsesforløbet

Ansøgning og CV sendes til elisa@odderfrimenighed.dk senest d. 20.september 2021

Ring til præst Elisa Morberg Wejse på tlf. 20810189 hvis du har spørgsmål.