Vi har nu uddelt 124 Julehælpskasser. Tak for godt samarbejde og til alle de virksomheder, organisationer og borgere, som har været med til at gøre det muligt.

Odder hjælper Odder!

Glædelig jul

Hvert år koordinerer Odder Frimenighed julehjælp til borgere i Odder og omegn, som er økonomisk trængte på den ene eller anden måde. Vi har et samarbejde med Børne- og Familiecenteret, som i samarbejde med os afgør, hvem der kan modtage en julepakke.
Pakken består primært af julemad, slik, frugt og det, der nu ellers hører med til en juleaften.
Indholdet af julepakkerne er sponsoreret af byens butikker og diverse donationer fra fonde, borgerer i Odder og medlemmer af Odder Frimenighed.
Vi er allerede i gang med Julehjælp 2018. Hvis du har lyst til at være med, så skriv til leif@odderfrimenighed.dk

Følgende virksomheder og organisationer har givet et bidrag til julehjælpen 2018

Kvickly, Odder

Løvbjerg, Odder