Julehjælp

Odder hjælper Odder- Julehjælpen 2020 er i gang. Vi samler ind, så vi kan uddele julekasser til familie i Odder, som er økonomisk trængte. Tak for samarbejde og støtte, julehjælp gør vi sammen.

Du kan også være med: Mobilepay 83605

Hvert år koordinerer Odder Frimenighed julehjælp til borgere i Odder og omegn, som er økonomisk trængte på den ene eller anden måde. Vi har et samarbejde med Børne- og Familiecenteret, som i samarbejde med os afgør, hvem der kan modtage en julepakke.
Pakken består primært af julemad, slik, frugt og det, der nu ellers hører med til en juleaften.
Indholdet af julepakkerne er sponsoreret af byens butikker og diverse donationer fra fonde, borgerer i Odder og medlemmer af Odder Frimenighed.

Følgende virksomheder og organisationer har givet et bidrag til julehjælpen 2020

Kvickly, Odder

Løvbjerg, Odder