Julehjælp

Odder hjælper Odder- Julehjælpen 2021 er i mål. Julehjælpskasser blev uddelt mandag d. 20. december. Tak for ethvert bidrag til julehjælpen.

Du kan læse artiklen i Odder Avisen her.

Du kan også være med: Mobilepay 83605

Hvert år koordinerer Odder Frimenighed julehjælp til borgere i Odder og omegn, som er økonomisk trængte på den ene eller anden måde. Vi har et samarbejde med Børne- og Familiecenteret, som i samarbejde med os afgør, hvem der kan modtage en julepakke.
Pakken består primært af julemad, slik, frugt og det, der nu ellers hører med til en juleaften.
Indholdet af julepakkerne er sponsoreret af byens butikker og diverse donationer fra fonde, borgerer i Odder og medlemmer af Odder Frimenighed.

Følgende virksomheder og organisationer har givet et bidrag til julehjælpen 2021

Padel1, Fillerup/Odder

Kvickly, Odder