Alpha

SPØRGSMÅL TIL LIVET?

Du inviteres med i et fællesskab, hvor der er plads til alle de dumme spørgsmål, tvivlen og nysgerrigheden på livets store spørgsmål. Her er der mulighed for at udforske den kristne tro uanset hvem man er og hvor man kommer fra.

HVAD ER ALPHA?

Intro-aften er den 14. september, hvor man helt uforpligtende kan høre mere. ALPHA er en række aftener, hvor hver aften består af tre dele; vi spiser sammen, hører om dagens tema og derefter snakker i mindre grupper.

ALPHA holdes stort set over hele verden og har haft forløb i Danmark siden 1995. Hver gang tages et emne om tro op, der er oplæg til en efterfølgende samtale om livets store spørgsmål i små grupper. Vil du vide mere så tjek ALPHA ud på: www.danmark.alpha.org

PLADS TIL ALLE

På kurset er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt for dig, som ikke tror på Gud eller som ikke ved hvad du skal tro. Men også dig der er nysgerrig og gerne vil vide mere om den kristne tro er velkommen.

Vi mødes kl. 18.00 i Odder Frimenigheds lokaler på Randlevvej 5 til et lækkert måltid mad og uformel hygge. Sammen udforsker vi meningen med livet og den kristne tro. Vi slutter kl. 21.00 hver gang. Der er igen tilmelding, man dukker bare op den 14. september kl. 18.00. Det er gratis at deltage.

PROGRAM

14/9    Er der mere i livet end dette? Første aften er en åben intro-aften – du kan komme og tjekke det ud og derefter beslutte om du vil deltage i forløbet.

21/9    Hvem er Jesus?

28/9   Hvorfor døde Jesus?

5/10    Hvordan kan jeg tro?

19/10  Hvorfor og hvordan skal jeg bede?

26/10  Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen?

2/11     Hvordan leder Gud os?

9/11     Hvordan modstå det onde?

14/11   ALPHA-dag om Helligånden – en lørdag fra kl. 10 – 17.

16/11   Hvorfor og hvordan fortælle om Gud?

23/11   Hvad med kirken?

30/11   Hvordan får jeg mest ud af resten af mit liv?