RockSolid

Danmarks fedeste klub for 10-14 årige

Aldersgruppe

RockSolid er Youth For Christ Danmarks klubarbejde for unge i alderen 10-14 år.

Klubaften

Starter kl. 18.31 og slutter kl 20.31. Vi mødes i Cafe R5, Randlevvej 5, 8300 Odder.

Værdier

RockSolid er funderet på den kristne tro og lære, og ønsker, i uformelle rammer, at give et nutidigt og relevant billede af levende kristendom. RockSolid: fordi evangeliet er relevant!

Aktiviteter

I klubben øver vi os i at leve som mennesker. Forskellige aktiviteter giver hjælp og indsigt i så almindelige spørgsmål som: Hvordan får jeg venner, at leve med familien, at løse problemer, selvværd, relationer, ensomhed og bumser (det allerværste!).

Samtale giver flokken mulighed for at undersøge spørgsmål i mindre grupper. Her ses på fx: Hvad gør jeg ved mobning, penge, stof og alkoholmisbrug, fremtiden, skolen og andre udfordrende spørgsmål.

RockSolid Klubber foregår i en spændende og opfindsom atmosfære og involverer diskussioner, videoindslag, kreativ udfoldelse, case studies, samt en hel masse andre dynamiske, skræmmende og funky ting og sager.

RockSolid Odder er en selvstændig klub i Youth for Christ. RockSolid klubben er klubben for Odder Frimenigheds juniorer (10-14 årige)

Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål til Leif på 61703373 / leif@odderfrimenighed.dk

Program foråret 2019

6-2 Klub (Opstart og pudekrig)

13-2 Ferie

20-2 Study (Optakt til Fasten)

27-2 Klub (Leg og generalforsamling)

6-3 Study (Spilaften -tag et spil med)

13-3 Klub (Alene hjemme)

15.-17. marts RockSolid Landslejr

20-3 Study (Naturen)

27-3 Klub (Vi går i svømmehallen – HUSK badetøj)

3-4 Study (Påske tema)

10-4 Klub (Ægstravaganza, øve skuespil til Palmesøndag)

17-4 Ferie

24-4 Study (Naturen)

1-5 Klub (Vi går i bowlinghallen)

8-5 Study (Naturen)

15-5 Klub (psst, har du hørt? En aften om sladder)

22-5 Study ( Pinse tema)

29-5 Klub (Tæpperæs og udendørsaktiviteter)

5-6 Grundlovsdag fri

12-6 Klub (Fortid og fremtid, er der styr på livet???)

19-6 Sommerafslutning