RockSolid

Danmarks fedeste klub for 10-14 årige

Aldersgruppe

RockSolid er Youth For Christ Danmarks klubarbejde for unge i alderen 10-14 år.

Klubaften

Starter kl. 18.31 og slutter kl 20.31. Vi mødes i Cafe R5, Randlevvej 5, 8300 Odder.

Værdier

RockSolid er funderet på den kristne tro og lære, og ønsker, i uformelle rammer, at give et nutidigt og relevant billede af levende kristendom. RockSolid: fordi evangeliet er relevant!

Aktiviteter

I klubben øver vi os i at leve som mennesker. Forskellige aktiviteter giver hjælp og indsigt i så almindelige spørgsmål som: Hvordan får jeg venner, at leve med familien, at løse problemer, selvværd, relationer, ensomhed og bumser (det allerværste!).

Samtale giver flokken mulighed for at undersøge spørgsmål i mindre grupper. Her ses på fx: Hvad gør jeg ved mobning, penge, stof og alkoholmisbrug, fremtiden, skolen og andre udfordrende spørgsmål.

RockSolid Klubber foregår i en spændende og opfindsom atmosfære og involverer diskussioner, videoindslag, kreativ udfoldelse, case studies, samt en hel masse andre dynamiske, skræmmende og funky ting og sager.

RockSolid Odder er en selvstændig klub i Youth for Christ. RockSolid klubben er klubben for Odder Frimenigheds juniorer (10-14 årige)

Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål til Leif på 61703373 / leif@odderfrimenighed.dk

Program forår 2020

22/1: Klub (Det er ikke retfærdigt)
29/1: Klub (Indendørs turnering)
5/2: Kort program. Lege. Derefter generalforsamling.
12/2: Ferie
19/2: Klub (Skuespilsaften)
26/2: Klub (Stratego med lommelygter) HUSK UDETØJ!
4/3: Klub (Mørklægning)
11/3: RockStudy
18/3: Klub (Omvendt aften)
25/3: Klub (Bil løb med terninger)