Klubberne

Klubberne mødes til 10.30-gudstjeneste.

Vi begynder sammen til gudstjenesten. Efter lidt lovsang og en børnesang går børnene og deres ledere ud i deres klubber.

I klubberne er der snak om Bibelen og Gud, der er sang, sjov, hygge og en snack. Børnene kommer tilbage og er med til nadver og afslutningen af gudstjenesten.
Søndagsklubberne er åbne for alle børn der har lyst til at komme i klub søndag formiddag, også selvom forældrene ikke er tilknyttet menigheden.

Odder Frimenigheds Børne- og Ungdomsforening står bag klubberne. Børneklubberne har et lille årligt kontingent på 150 kr.

Miniklub

For børn fra 3 år til skolestart

HotClub

For børn fra skolestart op til 10 år

RockSunday

For 10-14 årige

De 10-14 årige kan også mødes onsdag aften til Rock Solid klubaften. Læs mere om det her

Fællesklub

5-6 gange om året mødes børnene på tværs af alder til vores FÆLLESKLUB.
Her bruger vi tid på at høre sjov og kreativ undervisning om Gud, vi synger børnelovsange og samler ind til et fælles velgørenhedsformål.
Vi har herefter flere stationer, hvor det er muligt at lave noget kreativt, bage, lege eller være aktiv udenfor.
Det er en unik tid, hvor børnene for lov at være sammen med hinanden og Gud på tværs af alder.

Vi mødes i Cafe R5, hvor børnene også hentes igen efter kirke.

YFC RockSolid Odder er ansvarlig for Fællesklub.