Bliv medlem i RockSolid

Betaling

Et medlemskab af klubben koster 115 kr. årligt som opkræves centralt af Youth For Christ. Det er fordi vi er en lokalgruppe under YFC’s landsarbejde. Når man har været til klub 3-4 gang opfordres man til at melde sig ind i klubben.
Udover det årlige kontingent koster det 20 kr. pr gang at være med. Det beløb dækker de udgifter vi har til indkøb af papir, spil og forfriskninger samt lokaleleje.

Hver klubaften koster 20 kr. at deltage i. Vi vil dog helst ikke have kontanter og betaling pr. gang. Derfor giver vi lidt rabat på en samlet indbetaling til vores konto.

Der er ca. 40 Klubaftner på et år. Vi giver lidt rabat når man betaler forud. Det gør vi fordi børnene ikke altid kan deltage i alle klubaftner. Hver sæson koster 325 kr.  Beløbet overføres til reg. 7250 kt. 1186331, husk at skrive dit barns navn på.

Hvis der er særlige weekends eller overnatninger er der separat opkrævning.

Bliv medlem

På YFC’s hjemmeside kan du blive medlem af foreningen.
Klik på knappen for indmeldelse:


Ansvarsfraskrivelse:

Deltagelse i RockSolid klubbens aktiviteter er på eget ansvar. Mange af klubbens aktiviteter er anderledes og måske lidt vildere end det, man måske ellers støder på i hverdagen som 10-14-årig. Selvom alle ledere og medarbejdere er opmærksomme på sikkerheden, så kan der ske uheld eller skader. RockSolid klubben fralægger sig ethvert ansvar for skader på ting eller personer i forbindelse med deltagelse i klubbens aktiviteter. Hvis der er spørgsmål omkring forholdene er man altid velkommen.