Parkursus

Hvorfor skal man tage på et parkursus?

På kurset får I praktiske værktøjer, der udvikler jeres evner til fx at:
– blive bedre til at forstå den andens behov
– kommunikere mere effektivt
– komme tættere på hinanden ved at løse konflikter i stedet for at lade dem drive os fra hinanden
– tilgive hinanden for de sår I har givet den anden
– afdække, hvordan jeres opvækst også påvirker jeres forhold
– forbedre forhold til forældre og svigerforældre
– udvikle dybere seksuel intimitet- Opdage hinandens kærligheds-sprog
– og meget mere…

Hvad er et parkursus?

Et Parkursus er et kursus på fire aftener i en afslappet og hyggelig atmosfære! Ved et bord, i tryg ramme og med en let anretning og evt et glas vin hører I et oplæg fra talere, der også, i løbet af aftenen, vil komme med konkrete idéer og redskaber, som I kan bruge til at gøre jeres parforhold bedre.

De næste kurser

Vi afholder jævnligt parkurser i Odder Frimenighed. For at blive informeret om næste kursus, kan du kontakte sekretariatet på sekretariat@odderfrimenighed.dk, ringe på 8654 3604 eller holde øje med hjemmesiden.

Næste kursus: Ikke planlagt…

 

Overskrifterne for aftenerne er:

Forventninger og kærlighedssprog
Kommunikation, problemer og konflikter
Sensualitet og intimitet
Venskab, glæde, tilgivelse.

Hvordan får man sit parforhold til at holde længst muligt?

Hvis vi snakker om biler, ved de fleste at den skal både serviceres regelmæssigt og undervognsbehandles. Træhuset skal males regelmæssigt for ikke at rådne op. Haven skal også med jævne mellemrum have en tur for at det hele ikke gror helt til. Et parforhold der skal holde længe, måske et helt liv, skal også vedligeholdes. Hvordan vedligeholder man sit parforhold?

Man skal investere i det. Det kan man gøre på flere måder. En af måderne er at blive klogere på hinanden. Når vi bliver klogere på hinanden kan vi langt bedre forstå hvorfor vi reagerer som vi gør i bestemte situationer. Vi ved at nedenstående emner ofte er der hvor god kommunikation er vigtig. Odder Frimenighed inviterer derfor til et parkursus hvor disse emner vil blive taget op og formidlet af oplægsholdere og herefter inviteres parrene til indbyrdes dialog ved egne borde.