Evangeliet levende i næste generation ved Rachel Turner

Hør Rachel Turners oplæg i OFM.

Du kan læse mere på parentingforfaith.org, hvor du også kan finde ugentlige podcasts om emnet.

Videooplæg ved Rachel Turner, psykolog

Rachel underviser i, hvordan vi som børneledere og særligt som forældre kan tage en aktiv rolle i at lede vores børn ind i en relation med Gud og generelt i (discipel)livet. Hun taler ud fra sin erfaring som mor og mangeårige tjeneste som familiepastor i St. Pauls Church i London og medvirken på New Wine’s sommerevent. Hun er en efterspurgt foredragsholder og forfatter til flere bøger om børn og Gud. Bl.a. ”Tro i børnehøjde. Åndelig vejledning af børn”, som nyligt er udkommet på dansk.

Lyt til hendes inspirerende og udrustende oplæg – ud over at være skarp og tydelig er hun også underholdende!

Videooplæg ved Priscilla Oehlenschläger, psykolog

Priscilla Oehlenschläger underviser i denne video om den voksne som samtalepartner og hvilke ingredienser den gode samtale indeholder. Gennem samtalen vokser barnet og den unge i livet, både personligt og åndeligt. ”Vi er skabt af en relationel Gud og skabt til at have relation med hinanden. Vi lever med og påvirker hinanden. De unge kigger hen mod de voksne og den voksne samtalepartner er med til at påvirke dem i deres vandring”, fortæller Priscilla.

Hun beskæftiger sig primært med børn over 12 år i oplægget, men berører dog ganske kort børn under 12 år.

Oplægget henvender sig til forældre, lærere, børneledere, ungeledere, præster og andre der beskæftiger sig med børn og unge.