Odder Frimenighed deltager på SommerOase

I uge 29 deltager flere fra vores menighed på SommerOase ved Horsens. Det er en slags udvidet menighedslejr, hvor vi også mødes med folk fra andre kirker. Vi har vores egen lille gade på den store plads som huser mere end 2.000 campingglade kristne.

På vores gade kan du bo ved siden af dem du kender fra kirken, og lære nye bedre at kende. Mange bor i campingvogn eller villatelt, men der er også mulighed for at leje et værelse indendørs. På SommerOase er der mange valgmuligheder og du bestemmer selv hvad du ønsker at deltage i. For menigheden er der nogle små arrangementer og vi spiser ofte sammen i vores lejr.

Den kristne festival er arrangeret af DanskOase og BUO, som indbyder mere end 30 kirker og fællesskaber til en uges fuldt program. Her er noget for alle aldre – og mange gode spor og programpunkter for børn og unge.

Læs mere om SommerOase

Årets børnecd
Hvis du har været med til en af vores gudstjenester, så ved du at vi ofte synger en del nye sange. Særligt er der stor begejstring for de børnesange vi synger. De gode rytmer og sangtekster stammer ofte fra de seneste års udgivelser af børnelovsang i forbindelse med SommerOase. Sangene er altid et hit – særligt hos børnene.

Se alle udgivelserne her