Odder Frimenighed søger

Barselsvikar som medarbejder for børne- og teenarbejdet

• Brænder du for at børn og teenagere lærer Gud at kende?
  • Mener du, det er vigtigt, at børn og teenagere griber, at de er uendelig værdifulde i Guds øjne, og
    lærer at leve ud fra dette fundament?
  • Er du optaget af, hvordan vi på bedst mulig måde hjælper og støtter de mange frivillige, som er
    engagerede i at formidle til børn og teens, hvem Gud er og hvem de kan få lov til at være hos ham?

Så kunne jobbet som medarbejder af børne- og teenarbejdet i Odder Frimenighed være noget for dig.

Odder Frimenighed søger en medarbejder af børne- og teenområdet

• Som har syn for, hvordan menighedens børne- og teenarbejde kan være et attraktivt tilbud for alle børn i Odder.
  • Som i samarbejde med ”Områdeledelsen for børn og Unge” arbejder på at skabe de bedste rammer for vore mange frivillige i børne- og teenarbejdet.
  • Som kan planlægge og afvikle tiltagene, der har til formål at støtte og udvikle vore frivillige ledere.
  • Som kan bære med på visionen for arbejdet blandt børn og teen.

Lidt om dig

Vi forestiller os at vores kommende medarbejder af børne- og teenarbejdet:

• Har erfaring med kirkeligt børne- og /eller teenarbejde.
  • Kan kommunikere med børn og unge, og naturligt skabe kontakt og relation til dem.
  • Kan planlægge og føre planerne ud i livet.
  • Kan arbejde strategisk ud fra menighedens vision og målsætninger.
  • Har kendskab til IT. F.eks. office-pakken.
  • Kan arbejde selvstændigt, men som også forstår værdien af at være en del af et team.
  • Er en del af stab og deltager i gudstjenester og andre relevante menighedsaktiviteter.

Lidt om os

Odder Frimenighed er en evangelist luthersk menighed på 250 medlemmer, og vi anser vores bagland for at være DanskOase. Se mere om os på odderfrimenighed.dk

Lidt om stillingen

Vi søger en barselsvikar, som kan vedligeholde og drive stillingen. Du vil i det daglige referere til frimenighedspræst Elisa Wejse og indgå i samarbejde med menighedens øvrige ansatte.

Stillingen er en 50 % ansættelse og lønnen berammes efter kvalifikationer.

Om ansættelsesforløbet

Ansøgningen sendes inden d. 15. april til frimenighedspræst Elisa Wejse på elisa@odderfrimenighed.dk

Ved spørgsmål kan Elisa kontaktes på mail eller telefon: 20810189
eller nuværende leder for området Rebekka Væggemose på mail: rebekka@odderfrimenighed.dk eller telefon 28685304.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt d. 19. april fra kl. 13-17