Lederweekend i Børn- og ungeområdet 2022

Børn- og ungeområdet afholder

Lederweekend d. 25.-27. Marts 2022

Under emnet: Mission for børn og unge

Vi ønsker at blive inspireret og fordybe os i, hvordan vi som menighed og i børne- og ungearbejdet kan leve i mission for børn og unge i vores by. Hvad kalder Odder på? Og hvilke drømme og tanker har Gud for vores fællesskab? Hvilke muligheder giver vores nye bygning i denne sammenhæng? Det bliver altså en weekend, hvor vi både modtager undervisning, samt bruger tid på at lytte til Guds tanker for vores tjeneste som fællesskab og individ. Vi vil fordybe os, tilbede, lege og have en masser muligheder for samtaler og fællesskab.

Sæt kryds i kalenderen (hvis du ikke allerede har) for vi vil gerne have dig med.
Weekenden er både for dig, der er leder i børne- og unge aktiviteter – uanset i hvor høj grad. Men den er også for dig, som bare er nysgerrig og overvejer at være med. Vi vil også invitere ledere fra andre klubber i landet, så vi kan møde andre ledere end os selv.

familier, send jeres mor, far eller ægtefælle afsted på en weekend – det er en fantastisk både at bære med i tjenesten sammen og støtte op. Forældre vi vil også opfordre jer til at sende jeres teens og unge med – måske årets gaveidé.

Præsentation af weekendens undervisere Abi & Jonny Hedges

Vi har inviteret Abi og Jonny Hedges til at komme og undervise os. De har begge to mange års erfaringer, som ansatte i arbejdet med børn og unge i lokaler kirker, samt store events. Lige nu bor de i en mellemstor by, hvor de er i gang med at skabe et helt nyt børne- og ungdomsarbejde – på et sted, hvor der næsten ingen børn og unge er i menighederne. Her er, hvad de skriver om dem selv:

Abi and Jonny Hedges currently live in Redcar in the North East of England where they run a youth charity called Blank Canvas seeking to share Jesus with young people in Redcar and meet the real needs young people are facing in the Town. Abi and Jonny have been involved in New Wine running kids and youth venues and worked for Churches pastoring children and young people. They’re passionate about empowering children and young people to live as active disciples of Jesus whatever their age full of the Holy Spirit and also about engaging with young people outside the church.They are excited to help you think strategically about the opportunities your new building presents in Denmark and can’t wait to spend the weekend with you all!